Η Φιλοσοφία, οι Αξίες και το Όραμά μας

Η ομάδα του Artious Web Design μοιράζεται μαζί σας, όλα όσα τη χαρακτηρίζουν και υποκινούν τις ενέργειες, την καθημερινή προσπάθεια και τη διαμόρφωση των στόχων της.

Share This Post

Η ομάδα του Artious Web Design ξεκίνησε πρόσφατα το νέο της ταξίδι. Προερχόμενοι από διαφορετικούς επαγγελματικούς κλάδους και έχοντας ξεχωριστές και ποικίλες εμπειρίες και εικόνες, αντιληφθήκαμε ότι ο συνδετικός κρίκος που ένωνε το κοινό μας όραμα, δεν ήταν άλλο, από τις κοινές αξίες και τα πιστεύω μας. Τα θεμέλια της ύπαρξης του Artious Web Design είναι η κοινή μας φιλοσοφία.

Με αφορμή αυτό, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας, όλα όσα μας χαρακτηρίζουν και υποκινούν τις ενέργειες, την καθημερινή προσπάθεια και τη διαμόρφωση των στόχων μας. Οι κεντρικές αξίες μας είναι:

  • Ομαδικότητα

Συνδυάζοντας τις διαφορετικές ικανότητες, κλίσεις και ταλέντα αλλά και τις μοναδικές προσωπικότητες μας, εργαζόμαστε καθημερινά, με πνεύμα συνεργασίας, για την επίτευξη των στόχων του Artious Web Design. Πιστεύουμε ότι η αρμονική ομαδική εργασία προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην επιχείρηση αλλά και σε εμάς τους ίδιους.

  • Ενσυναίσθηση

Κύριο μέλημα μας είναι να αντιλαμβανόμαστε, να καταλαβαίνουμε, να αισθανόμαστε τις ανάγκες και τις επιθυμίες του διπλανού μας. Είτε αυτός είναι μέλος της ομάδας είτε είναι ένας από τους συνεργάτες μας. Επενδύουμε σε σταθερές συνεργασίες και σχέσεις και πάντα βάζουμε ως προτεραιότητα τον συνάνθρωπο μας.

  • Προσπάθεια

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο! Σκεφτόμαστε, σχεδιάζουμε, οργανώνουμε, εφαρμόζουμε και αξιολογούμε τα αποτελέσματα των πρωτοβουλιών μας. Γιορτάζουμε και χαιρόμαστε για την πρόοδο της ομάδας αλλά πάντα αναζητούμε τρόπους να βελτιώσουμε και να εξελίξουμε το έργο μας. Μελετάμε, αναζητούμε, συζητάμε, πειραματιζόμαστε και συνεχίζουμε να προχωράμε.

  • Σεμνότητα

Καλοδεχόμαστε με ταπεινότητα και ρεαλισμό τις επιτυχίες. Παραμένουμε σεμνοί, χαμηλών τόνων και δεν χάνουμε ποτέ την όρεξη μικρού παιδιού για νέες ανακαλύψεις και γνώση. Επενδύουμε στη δια βίου μάθηση και στο χτίσιμο γερών βάσεων για την ομάδα μας. Καλοδεχόμαστε πάντα, νέες, φρέσκιες ιδέες που θα ενισχύσουν το έργο μας.

Το όραμα μας είναι να στηρίξουμε αυτούς που θέλουν να προβάλουν τις δημιουργίες και το έργο τους. Είμαστε δίπλα σε όλους όσοι κάνουν το επόμενο τολμηρό βήμα και αναζητούν την επιτυχία. Είμαστε εδώ, να στηρίξουμε τις προσπάθειες και τις πρωτοβουλίες τους.

Όσο μεγάλη ή μικρή είναι η επιχείρηση σου, η ομάδα μας είναι εδώ να σε ακούσει, να σε καταλάβει και να ενισχύσει την πορεία σου προς την επιτυχία.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Get updates and learn from the best

Διαβάστε περισσότερα

Καλές γιορτές

Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2024! Χρόνια πολλά!   Η ομάδα του Artious Web Design

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch